Waarom Young Living

De keus is gemaakt, je wil essentiële olie gaan gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Hop, naar de gezondheidswinkel voor wat flesjes? Stop!! Lees eerst dit. 

Toen ik de starterkit aanschafte deed ik dat heel intuïtief. En oh wat ben ik blij dat dit mijn start was met essentiële olie. Een pure, zuivere, krachtige olie die op de juiste manier gemaakt wordt waardoor hij de hoogst mogelijke therapeutische kwaliteit heeft. En daarmee zijn de oliën van Young Living veel meer dan een lekker geurtje! 

Waarom Young Living? Young Living biedt een aantal dingen die anderen niet bieden.  Ik leg je hier graag uit wat er zo bijzonder is aan het bedrijf en waarom ik vind dat áls je ervoor kiest essentiële oliën te gebruiken, je deze zou moeten kiezen. 

Seed to seal

Seed to seal is de strenge kwaliteits controle waaraan elk product van Young Living wordt onderworpen. Van zaadje tot het zegelen van de fles. Het is de belofte die Young Living maakt aan de klant. Het seed to seal is beter en strenger dan Bio en geen gekloonde of GMO zaden. Lees hier meer over Seed to seal. 

Eigen boerderijen

Young Living heeft als enige bedrijf in essentiële olie eigen boerderijen en partner boederijen die allemaal open zijn voor publiek. Ook als je geen klant bent. Zo hebben ze alles in eigen beheer en kan je met eigen ogen het proces aanschouden. Die transparantie hebben maar weinig bedrijven. Maak online een afspraak voor een rondleiding. 

Therapeutische kwaliteit/ a- grade oils

De kennis en kwaliteit van dit familiebedrijf is groots. Young Living doet geen consessies als het op kwaliteit aankomt. Wist je dat zij de kennis hebben van de grootste aromatherapeuten van de wereld? Geen ander bedrijf laat zoveel tests uitvoeren op hun producten als Young Living en hun producten hebben door diverse onderzoeken en studies (van externe laboratoria) dan ook de therapeutische kwaliteit en zijn daarmee a-grade oils. 

Wereldleider op gebied van essential oils

Gary Young, de oprichter van Young Living, begon ooit alleen, met een klein veldje lavendel en 2 pannen zijn eigen lavendel olie te destilleren. Zijn liefde voor planten en aromatherapie bracht hem over de hele wereld. Zijn hobby en passie groeide uit tot een miljardenbedrijf, een bedrijf dat elk jaar explosief groeit. De grootste ter wereld en wereldleider op gebied van essentiële oliën. En dat kan alleen met een top product, waar klanten elke maand weer voor terugkomen. 

Groot en breed assortiment

De basis van Young Living is essentiële oliën en de collectie single oils en blends is de grootste verkrijgbaar. Maar het bedrijf heeft daarnaast een groot en breed assortiment met andere producten zoals supplementen, CBD olie, verzorgingsproducten, make-up, baby verzorging, mondverzorging, schoonmaakproducten en nog veel meer. Allemaal met toegevoegde essentiële oliën, zonder gifstoffen of chemicaliën, vaak vegan, etc. 

Community

Misschien wel het allerleukste aan Young Living zijn de mensen achter het bedrijf. De bedrijfsvoering, de community die ze hebben weten te bouwen. De ondersteuning, de commitment en de goede doelen die zij steunen. 

NEEM CONTACT OP

12 + 3 =

Contact

+316 10937030
contact@jussa-essentials.com