Over Jussi

Geboren in 1986 – Mama van Lola (2015) – Getrouwd met  Jurgen (2013)

Mijn ouders deden altijd al dingen anders. Ze woonden voor mijn geboorte in een commune, we gingen naar de vrije school en mijn vader kwam altijd met homeopatische middeltjes op de proppen als we verkouden waren. Er was bijna altijd wel iets natuurlijks of homeopatisch dat ons kon helpen. Ook aten we toen al vegetarisch en cola dronk ik voor het eerst stiekem toen mijn ouders een bruin café openden. 

Niet zo gek dus dat ik óók besloot de dingen anders te doen, maar pas nadat ik een periode veel cola had gedronken en bij de buren om vlees ging schooien.  In 2014 emigreerde ik samen met Jurgen naar Spanje. Daar veranderde mijn midset, mijn levensinstelling en leerde ik nog meer te leven met de natuur. 

Toen ik zwanger werd van Lola werd ik nog bewuster. Ik stopte met vlees eten, wilde geen chemische middelen meer op mijn lijf waar nu een mensje in groeide. In 2018 kwam ik pas echt in aanraking met essentiële oliën. En voor ik het wist was ik hooked. 

En inmiddels kan ik me geen leven meer zonder indenken. Ik leef voor en met de oliën. En ik gebruik ze echt voor elk kwaaltje en voor alle manieren van ontspanning. Voor mijn lijf en leven, mijn huishouden, onze fysieke gezondheid en mentale gezondheid.  Lees meer over essentiele oliën. 

En met dat enthousiasme en met die overtuiging ben ik ook deze website gestart. Op mijn social media lees je alles over hoe wat en wanneer mbt de oliën en op deze website schaf je ze eenvoudig aan.  

Let op: ik ben geen dokter. Essentiële oliën gebruik ik ter ondersteuning van een gezond leven. Bij echte klachten/ziektes bezoek een arts. Dat doen wij ook. Lees ook mijn disclaimer. 

Volg me op Facebook en Instagram voor alle ins- en outs
over de oliën

De natuur is hot!

We worden ons allemaal steeds bewuster. Overal is informatie te vinden en steeds vaker stellen we onszelf vragen over wat er in en op ons lijf gaat. Gezondheid en producten uit de natuur zijn hot! Gelukkig maar. Ik hoop je te kunnen en helpen en inspireren bij het avontuur dat je ogen zal openen. Over de kracht van moeder aarde en alles dat ze met ons te delen heeft. 

NEEM CONTACT OP

4 + 3 =

Contact

+316 10937030
contact@jussa-essentials.com