iTOVi

Ontdek welke oliën en supplementen jouw gezondheid kunnen ondersteunen met een iTOVi scan.

De natuur is hot!

Alles is energie, alles in de wereld heeft een frequentie. En die frequentie kunnen we meten op energetisch niveau. Waar ben jij uit balans en wat kun je er aan doen om jouw fysieke en mentale gezondheid te stimuleren? Ook de producten van Young Living en de essentiële oliën hebben een frequentie. Sommigen zelfs vele malen hoger dan onze lichaamsfrequenties.

 

Door je frequentie te verhogen of weer in balans te brengen met etherische oliën, die van nature hoog in frequentie zijn, kun je mooie resultaten bereiken. Etherische oliën zijn de levensenergie van een plant en zijn er om te beschermen, af te weren, groei te stimuleren en dus essentieel, voor elk organisme. Ook voor de mens. 

iTOVi

Het is een klein, handzaam apparaat die je lichaam doormeet door het versturen van frequenties/trillingen, waar je overigens niets van voelt. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv jouw darmen niet optimaal zijn zal er een signaal terug naar de scanner verzonden worden en zal het rapport een etherische olie laten zien die je kan helpen om de frequentie van je darmen te herstellen. Maar denk ook aan emoties, voel je je depressief of zit je vast? Dit kan door de scanner gemeten worden en zal de olien tonen die jou hierbij kunnen gaan ondersteunen. Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke olien jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven. Als jij meer in balans bent ben je lichamelijk & geestelijk veel sterker.

IN BALANS

Het maken van een bodyscan duurt amper een minuut. Het rapport kan op meerdere manieren gelezen worden. Ik bekijk meestal in eerste instantie het totaalplaatje. Daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn. Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.

 

DE TECHNIEK

De iTOVi Scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en Bluetooth-technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid te meten.

LEUGENDETECTORTEST VS ITOVI

De iTOVi zend korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen  van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

DE SOFTWARE

De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden:

  • Alle etherische olien
  • Starterkit olien
  • Andere producten
  • Gewichtsbeheersing

Iedereen kan een itovi kopen en gebruiken. Wil je zo’n scanner voor je gezin, praktijk of bedrijf? Je kan de iTovi kopen met een abonnement per maand of in 1x afbetalen zodat je er levenslang plezier van hebt. Bestel HIER je eigen iTOVi scan apparaat. 

BOEK EEN CONSULT

Plan een afspraak (bij mij in Coín, Malaga) voor een iTOVi bodyscan en ontdek welke producten van Young Living
jou kunnen ondersteunen voor meer fysieke en/of emotionele balans. 

Consult duur: 30 minuten
Prijs consult: €20,- (incl rapport via email)

(Een Premium Starter kit via mij aangeschaft? Dan krijg je de eerste bodyscan GRATIS incl. rapport.
De daar op volgende bodyscan betaal je €10,- ipv €20 ). In overleg kom ik bij je thuis. Interesse als ik eens in Nederland ben in een scan? Stuur me gerust een mail, dan zet ik je op de lijst.

NEEM CONTACT OP

14 + 4 =

Contact

+316 10937030
contact@jussa-essentials.com