Ervaringen

Wat anderen zeggen

Na een weekje de starterskit in huis te hebben dacht ik , ik ga je even mailen hoe het gaat.
Allereerst de workshop, ik vond dat een superleuke eerste ervaring.
Vooral je filmpjes vond ik interessant om te luisteren, ik dacht steeds ik wil nog zo veel meer gaan doen met de oliën.
Ik heb gisterenavond heerlijk in bad gelegen, ik gun mezelf daar nooit tijd voor maar nu had ik een goede reden. Ik vond het heerlijk ruiken en mijn huid werd er zo lekker zacht van!
En dan de kit. Tot nu toe heb ik elke dag de diffuser nog aan gehad, ik vind het echt een feestje als die aanstaat. ik pluk steeds maar wat van de facebookpagina als iemand er een tip op zet om erin te doen of ik zoek iets op waar ik me op wil richten tijdens het diffusen.
Sjors had van de week echt een enorme koortslip dus ik dacht…uitdaging… ik heb een balsem gemaakt en binnen 24 was die helemaal ingedroogd en grotendeels weg.
Ik zelf verbrande me op het werk, kwam thuis uit het werk en zocht weer op wat ik kon gebruiken, ik smeerde een druppeltje lavendel erop, ik wist een uur later niet meer welke vinger het was haha.
Ik heb inmiddels wat rollertjes besteld en wat potjes dus nu kan ik nog wat meer dingen gaan maken. Ik ga me ook nog even niet afmelden bij de klantenservice voor de maandelijkse bestelling 😉 ik heb al wat dingen voorbij zien komen waar ik nieuwsgierig naar ben. En mijn doel is langzaamaan zoveel mogelijk producten te gaan vervangen voor natuurlijke producten. 
Sanne

“Ik had nog nooit essentiële oliën gebruikt maar was nieuwsgierig, dus heb ik de starterkit via Jussi besteld. Inmiddels gebruik ik dagelijks de diffuser en ik heb zelf rollers gemaakt. Jussi heeft me goed begeleid, geeft altijd snel antwoord op mijn vragen en er is een hele community waarin heel veel tips worden gedeeld! De oliën helpen mij o.a. om mijn hooikoortsklachten, pijn in mijn voorhoofdsholtes en buikklachten te verminderen. En daarnaast ruiken ze gewoon superlekker!”

Laura

De Starterkit van Young Living die ik via Jussi heb besteld, heb ik nu ongeveer 1,5 maand in huis. Precies sinds de week voordat we massaal thuis moesten blijven i.v.m. het coronavirus. Jussi heeft mij tijdens de bestelling en na ontvangst van de Starter Kit goed begeleid en al mijn vragen snel beantwoord. En nog steeds doet ze dat. Wanneer ik een vraag heb, heb ik al snel een reactie van haar. Je ziet echt haar enthousiasme over de oliën door haar eigen ervaring ermee. Waar ik de oliën nu voornamelijk voor inzet is: een goede nachtrust, ondersteuning van mijn immuunsysteem en mijn energieniveau. Ik gebruik ze in mijn diffuser in mijn woonkamer en in mijn diffuser in mijn slaapkamer. Daarnaast gebruik ik de oliën op bepaalde plekken op mijn lichaam. Mijn ervaring tot nu toe is dat de oliën daarbij echt van toegevoegde waarde zijn. En net als Jussi ben ik erg enthousiast over de oliën. Binnenkort ga ik beginnen met de Progessence Plus olie ter ondersteuning van mijn schildklier en hormoonbalans. Als schildklierpatiënt maar ook als Trainer Hormoonfactor en leefstijlcoach wil ik ervaren wat deze olie mij kan brengen zodat ik in de toekomst deze olie kan inzetten niet alleen voor mijzelf maar ook in mijn coachpraktijk. Ben nu al voornemens mij nog meer te gaan verdiepen hoe en welke oliën de hormoonbalans kunnen ondersteunen.

Marloes

Kompas naar een energieker leven

Om mij heen hoorde ik telkens weer over essentiële oliën waardoor ik steeds nieuwsgieriger werd, maar doordat jussi haar ervaringen over Young Living open en oprecht deelde gaf het de doorslag; Ik kocht mijn starterkit! In het begin best een beetje overweldigend omdat er zoveel informatie is en de inzetbaarheid zo veelzijdig, maar ik kon jussi alles vragen en zij hielp mij stap voor stap de oliën en de werking te leren kennen. Jussi haar man heeft net als ik hersenletsel, waardoor zij mij extra goed advies kan geven door haar persoonlijke ervaring. 

Wat de oliën mij hebben gegeven is een stukje rust. Aan het eind van de dag zet ik de diffuser aan met een ontspannende olie waardoor ik de prikkels van de dag rustig van mij kan af laten glijden en ik ontspannen de nacht in kan gaan. In bed rol ik mijn slaapmix op waardoor ik na drie jaar insomnia eindelijk weer een goede nachtrust heb. Echt een lifesaver!

Daarnaast gebruik ik de oliën voor het maken van al mijn cosmetica en huishoudproducten. Troepvrij en puur natuur, daar word ik gelukkig van! 

Carlien

Via Jussi ben ik in contact gekomen met de heerlijke oliën van Young Living. Tijdens een vakantie leerde ik Jussi kennen en ze liet me wat van haar oliën gebruiken tijdens een lange autorit en een vlucht terug naar NL. Normaal gesproken wordt ik bijna altijd verkouden als ik reis en dat gebeurde dit keer niet. Ik voelde me goed tijdens de reis.

Ze heeft me geholpen de startkit aan te schaffen en heeft me bij al mijn vragen over hoe ik de diverse oliën goed in kan zetten heel fijn geïnformeerd. Ik gebruik de oliën in een diffuser en in een roller om mijn immuunsysteem gezond te houden. En ook bij gemene spierpijn in mijn rug heeft bv Copaiba heel goed en snel geholpen. Ik kon gewoon blijven werken. Ik gebruik alle oliën uit het startpakket. Ik ben heel blij dat Jussi mij in contact met deze producten heeft gebracht.

Esther